Лопатка для м'яса TRAMONTINA Barbecue, 43 см (26452/100)
. Лопатка Barbecue . Матеріал леза: нержавіюча сталь . Матеріал рукоятки: натуральне дерево . Колір: дерево . Призначення: для м'яса

Лопатка для м'яса TRAMONTINA Barbecue, 43 см (26452/100)

549,00 ₴
Розпродано

TRAMONTINA ЗАПРОШУЄ НА БАРБЕКЮ ПО-БРАЗИЛЬСЬКИ

Як і будь-яка інша латиноамериканська національна кухня, бразильська кулінарна традиція і вміє, і любить готувати запечене м'ясо, яке володіє смачною назвою Сhurrasco.

Літо - найкращий час для приготування смачних страв на вогні під відкритим небом. Складно знайти більш популярний спосіб приготування делікатесів на природі, ніж різні варіанти гриля. Саме такий спосіб є максимально простим і одночасно ефективним, крім того, приготування м'яса і овочів на грилі перетворює будь-який пікнік у маленьку пригоду. Але весь час готувати однакові страви на кшталт шашлику швидко набридає, і цінителі запеченого м'яса починають шукати більш вишукані й екзотичні варіанти. Один з них - бразильський чураско.

Традиційно для приготування чураско бразильці використовували добірні телячі стейки, але сучасна латиноамериканська кухня допускає готувати чураско практично з будь-якого м'яса - яловичини, свинини або навіть птиці. У будь-якому випадку, головним у чураско є не те, З ЧОГО ЙОГО його готувати, а ЯК це робити! До речі, на відміну від шашлику, м'ясо для чураско не вимагає попереднього маринування, а лише рясно обробляється сіллю і спеціями.

Найважливіше в приготуванні чураско - правильно нарізати м'ясо поперек волокон, нанизати на шампур зі зручною ручкою й обсмажити на розпеченому деревному вугіллі. Подавати до столу чураско треба безпосередньо на шампурах, зрізуючи кожен шматочок безпосередньо перед відправкою в рот. Так м'ясо максимально довго залишається гарячим і соковитим, не втрачаючи свого чудового смаку й аромату. Ось саме через таку технологію приготування і вживання в справі чураско величезне значення має гідний кухонний інструмент!

Бренд Tramontina як ніхто інший добре розбирається в бразильській кухні, тому ТМ Tramontina випустила спеціальну серію кухонних аксесуарів і ножів Сhurrasco для приготування однойменного м'ясного делікатесу. Який би рецепт з будь-якого м'яса ви не вибрали для приготування смачного чураско, вам не обійтися без спеціального обладнання, що включає в себе решітки, особливі ножі, виделки, щипці, лопатки і, звичайно, шампури!

Кожен виріб із серії Сhurrasco виготовлено з особливої нержавіючої сталі і оснащений подовженою дерев'яною ручкою, яка захистить руки від опіків і дозволить зручно тримати кулінарні інструменти. 

Маючи в наявності будь-який з наборів для барбекю Tramontina Сhurrasco, ви зможете відчути себе справжнім латиноамериканським кулінарним маестро і порадувати друзів смачним соковитим чураско!

 


Дерево
TRAMONTINA
26452/100

Характеристики

Можна мити в посудомийній машині
Нет
Основний колір
дерево
Тип виробу
для гриля
Матеріал ручок
Дерево
Призначення
для гриля
Серія
Barbecue
Матеріал
Нержавеющая сталь
Related Products Барбекю

Реєстрація нового кабінету

Вже є реєстрація?
Тоді виконайте вхід --чи-- Скинути пароль