Конструктор Pai Blocks Police Car
Конструктор Pai Blocks Police Car

Конструктор Pai Blocks Police Car

959,00 ₴
Розпродано

Конструктор Paiblocks Police Car являє собою набір із 59 деталей, що дозволяє дитині фантазувати і проявляти кмітливість. З цього конструктора можна зібрати одразу п'ять моделей поліцейської техніки, включно з літаком, мотоциклом і трьома різними автомобілями. Будівельні блоки виконані з міцного і екологічного ABS-пластика. Усі деталі мають заокруглені краї, завдяки чому дитина не ризикує поранитися через гострі кути. Збирання моделей можна проводити як самостійно, проявляючи кмітливість, так і за інструкцією. У другому випадку необхідно завантажити безкоштовний мобільний додаток в AppStore або Google Play, який є інтерактивним гідом у збиранні моделей.

Крім різнокольорових пластикових будівельних блоків, до набору Paiblocks Police Car входить справжня сирена з блимаючими проблисковими маячками, а також набір наклейок, що дозволяє надати поліцейській техніці правдоподібного вигляду.

Paiblocks Police Car - це барвиста і весела іграшка, яка не лише розважить вашу дитину, але також допоможе їй у розвитку просторової уяви, фантазії та дрібної моторики.

Pai Bloks
61001W

Характеристики

Пульт ДУ
Нет
Особливості гри
- Наклейки - для создания 5  разработанных моделей;
- Приложение Pai Blocks (IOS/Android) помогает конструировать с помощью 3D анимационных уроков.
Гарантія
12 мес
Вік
От 3 лет
Матеріал
ABS Пластик
Для кого
Универсальный
Related Products Конструктори

Реєстрація нового кабінету

Вже є реєстрація?
Тоді виконайте вхід --чи-- Скинути пароль