Конструктор Pai Blocks Crane
Конструктор Pai Blocks Crane

Конструктор Pai Blocks Crane

1 589,00 ₴
Розпродано

Paiblocks Crane - це великий набір-конструктор, що складається із 127 різнокольорових пластикових блоків, коліс і механізмів, з яких діти від 3 до 12 років можуть збирати різноманітні моделі. Розробник передбачив 5 різних варіантів збірки, включно з баштовим, гусеничним та автомобільним кранами, а також із млином, але діти можуть проявляти фантазію і збирати свої власні моделі.

ABS-пластик, з якого виготовлений даний конструктор, є одночасно міцним і легким, а також екологічно чистим і безпечним матеріалом. Будівельні блоки мають конструкцію з округленими краями і тому не створюють жодної небезпеки для ніжних дитячих рук. Крім того, завдяки добре продуманим замкам блоків моделі з легкістю збираються і також легко розбираються без будь-яких додаткових інструментів.

Для полегшення роботи з конструктором виробник створив спеціальну інтерактивну інструкцію зі збирання, виконану у вигляді мобільного додатку в AppStore або Google Play. Конструктор Paiblocks Crane - відмінний спосіб для вашої дитини розважатися й отримувати нові корисні навички.

Pai Bloks
61011W

Характеристики

Особливості гри
- Наклейки - для создания 5 разработанных моделей;
- Приложение Pai Blocks (IOS/Android) помогает конструировать с помощью 3D анимационных уроков.
Гарантія
12 мес
Вік
От 3 лет
Пульт ДУ
Нет
Матеріал
ABS Пластик
Для кого
Универсальный
Related Products Конструктори

Реєстрація нового кабінету

Вже є реєстрація?
Тоді виконайте вхід --чи-- Скинути пароль