Самоскид Дастін WOW Toys

Самоскид Дастін WOW Toys

999,00 ₴
Розпродано

Завантажуваний кузов Дастіна та його двигун з моторчиком Push & Go дозволяють йому виконувати роботу без зусиль. Натисніть на кнопку для спрацьовування самоскида, щоб скинути весь вміст! Дастін має міцну ручку для перенесення для зручності перенесення.

У комплект Дастін входять один самоскид, дві будівельні бочки та три дорожні конуси, а розміри його упаковки складають Д: 440 мм, В: 247 мм, Г: 175 мм. Вантажівка з моторчиком Push & Go має реалістичні звуки двигуна. Поверніть ручку для активації автоматичного скидання з реалістичними звуками. Він також має знімну фігурку будівельника play buddy, бочок і дорожніх конусів.

Його передня кабіна відкривається, і він також оснащений міцною ручкою для перенесення і підходить для дітей віком від 1 до 5 років. Вантажівка сприяє розвитку моторики та мотивує креативну та творчу рольову гру. Без ПВХ, токсичної фарби, БФА або дрібних деталей. Вантажівку легко очищати, а його фігурки можна мити в посудомийці. Усі іграшки WOW Toys працюють без батарейок і мають розважальні інтерактивні особливості. 

WOW
10183

Характеристики

Комплектація іграшки
Самосвал и фигурка человечка
Вік
От 1 года
Стать
Мальчик
Гарантія
1 мес
Особливості гри
Фрикционный двигатель с реалистичными звуками
Открытие передней кабины
Прочная ручка для переноски
Ручка-крутилка для автоматического опрокидывания кузова
Батарейки не требуются
Матеріал
ABS Пластик
Для кого
Хлопчик
Related Products Машинки

Реєстрація нового кабінету

Вже є реєстрація?
Тоді виконайте вхід --чи-- Скинути пароль